jestem nikim

Yaro

raz ja
raz myśli gonią mnie

 

jestem nikim
w świecie  pchlim

 

byle co powiem 
byle co zjem
byle co napiszę

 

 byle takie
na oczach

bryle

 

zamiata wiatr

pożółkłe  liście

profile

 

jestem nikim
to taka gra

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 5 września 2016
anonim