narodziłem się na nowo

Yaro

narodziłem się na nowo 
z ziarna prochu naszej Ziemi
nikt jak Bóg nie potrafi lepić

 

człowiek słaby człowiek drobny 

nie nadaje się na wojnę

 

wojna w Niebie wojna na słowa
nienawiść jak krew przesiąka

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 8 września 2016
anonim