krajObraz

bogna

las tak blisko
nawet najdłuższe
krzyki tłumione
gałęziami drzew w polach

 

łąki rozprzestrzeniają się
pod horyzont i zanikają
w punkcie przemiany

bogna
bogna
Wiersz · 10 września 2016
anonim