koraliki i flagi tybetańskie
dzielą strach na mniejsze stany
man oznacza umysł
tra wznosić do serca umysłu
imiona nazwy miast
108 nazw mantrowanych na lotnisku
umysł jest w drodze z seattle
do thimphu w bhutanie
składam z notatek w całości spokój
to jedna figura na pokreślonej
kartce papieru
powtarzam po 108 razy nazwy
zatrudnienia te przeszłe i przyszłe
i tę nazwę uspokajania serca umysłu
patrzę na notatki na figurę