zostań tu jeśli chcesz

Yaro

być z tobą 
moja szansa szansą
zostań moją panną

 

w spojrzeniu

widzę wody głębokie
 rowy tektoniczne na Pacyfiku

 

w dłoniach niesiesz ciepło z Yellowstone
gejzerem w słowach 

 

oddajesz pocieszenie

szeptem na sen

 

zostań tu jeśli chcesz

 

moim dniem

 

na stole chlebem
czystym spojrzeniem

poranka oddechem

 

szeptem na wieki

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 18 września 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Wzruszająca modlitwa:)

    · Zgłoś · 8 lat