dobrze ufać Bogu
kochać ludzi
żyć z naturą
cenić normalność
kierować się dekalogiem
wartością moralną
cenię krzyk wyryty na murach
świat zaniedbany
przez chciwość
człowiek podwójnej natury
wolna wola
człowiek podąża
drogą lemingów
na krawędzi
czas zatrzymał wskazówki
ból
nie naprawisz losu
nie odnajdziesz prawdy
zginiesz
dla nich jest łatwiej
niewygodny zbędny
obłęd globalny
bez miejsca na pokutę
kolejna wieża runie
nam wieszczom trwać
z nadzieją na
lepsze jutro