muza

Jacek JacoM Michalski

krzyczę do twojego środka

jestem złodziejem wilgoci

odzierającym ze skóry parujące mięso

naciągam nagie ścięgna jak cięciwy

nakładam długie kości strzał

 

będę w ciebie wrzeszczał

aż wypełniona hałasem

jak pudło rezonansowe

przeniesiesz odbity dźwięk

w każde pierdolone słowo

które zapiszę szkłem

po wewnętrznej stronie warg

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 19 września 2016
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Bakard_88
    Szukałem wiersza o tym tytule.Mnie się podoba ale czy jej się spodoba.Nie wiem czy nie jest za ostry? Twojej Muzie się spodobał?

    · Zgłoś · 7 lat