kłamstwa za kłamstwem
nieprawda nieład
niepotrzebny wielki talent
ładne ciuchy gadane styl
w oczach węża telewizja
naucza jak powstaje mały świat
w reklamach cenne instrukcje
walcz z nami
ramię w ramię panie prezydencie
wojny burdy misje ropa gaz
kasa okłamani uczą
rządy pracują
dla żydowskich finansjer
konfidenci sprzedali porządek
ustawieni na pokolenia
dzieci Izraela
przenika strach
zburzony mur starej cukrowni
emigruj zarób grosz
boś Polak
walcz z nami
ramię w ramię panie prezydencie
dlaczego nie umiesz
walczyć
wmówiono nam że po drugiej stronie
leży nienawiść w okopach terroru
smok pożera smoka
pytam
w czyim interesie
cieszą się defiladami
nie bądź głupcem uciekaj
trumny stalowe gotowe
z nazwiskami pochówek z honorami
kondolencje kwiaty i kilka stów
pytanie
gdzie skryć cztery litery
gdy świat okablowany kamerami
walcz z nami
ramię w ramię panie prezydencie