po co nam

Yaro

w radości 

wznieść serca 
spójrzcie w niebo

patrzy słońce
promieniami

oplecione warkocze 

 

pytam siebie jak żyć
tutaj robi się ciasno

 

przejść przez burzliwą rzekę
na drugi brzeg gdzie rozkwitła miłość 

 

za dnia sprawiedliwy
w nocy mroczne sny

 

jak

jest po tamtej stronie
gdzie światło  przecina skrzydła ciemności

 

życie to nadzieja

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 24 września 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    To prawda: póty życia, póki nadziei.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Yaro
    Dokładnie tak .Dzięki:)

    · Zgłoś · 8 lat