prozak

Yaro

nie chcę do kąta

pragniesz litować się nade mną 
podawać w kieliszku prozak

 

mówisz cicho nie wkręcaj sobie
prozak uspokaja

powtarzasz


jesteś śliczny

masz rumiane policzki

żyć trzeźwo tu na padole


nie chcę do kąta
głaskać nikt nie będzie jak kota

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 24 września 2016
anonim
  • Yaro
    Dzięki :)

    · Zgłoś · 8 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jeden z Twych najlepszych utworów. Treść, konstrukcja, skrótowość ujęć...

    · Zgłoś · 8 lat
  • Yaro
    Dzięki wielkie .Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej nocki:)

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    a tu jest całkiem, całkiem. dziękuję

    · Zgłoś · 8 lat
  • Yaro
    Dzięki Mi Lo......

    · Zgłoś · 8 lat