Literatura

słodka jesteś (wiersz)

Yaro

czekam
jak ziemia na deszcz
ostatnimi promieniami

utula słoneczny wiatr

 

pocałunki pamiętam

każdy dzień
bezy  jakieś szare

mija szybko


przy kawie

krew płynie szybciej
serce basuje

pulsuję cały

 

kwiaty w wazonie

a ty nic

długa droga dzieli dwa serca
płynąłbym pod prąd rzeki
by ujrzeć  spokojne oczy
aksamitny głos słodka rozmowa

 

 noc wydłuża palce 

 

szukam obrazów kilka zdjęć
w głowie myśli jednak cierpliwy


idę na przystanek

by spotkać słodką


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Marcin Niziurski
Marcin Niziurski 25 września 2016, 19:22
Myślę, że jeszcze odrobinę dałoby radę dopracować (bez ciebie, przy tobie...)
Pozdrawiam serdecznie:)
Yaro
Yaro 26 września 2016, 22:35
Dopracuję .Pozdrawiam ciepło:)
przysłano: 24 września 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca