dzień na co dzień

Yaro

w bramach piją 
wódka wino i co ino
przykuci od ścian obsikują 


skazani na co dzień 

na zapach cementu

brukowanych liszai chodnikowych 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 26 września 2016
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    podkradł bym >liszaje cementu na bruku< ale się nie godzi, a po drugie - nie wypada :)

    · Zgłoś · 8 lat temu