korelacje

Jacek JacoM Michalski

zakłamujemy rewers powiek

komu by się chciało otrząsać z ułudy

tramwaj w godzinach szczytu

domyka kieszenie między wnętrzami

 

z saperki czuć śmierdzące opowieści

o chwale i honorze

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 września 2016
anonim