Miłość

Yaro

mam
tyle miłości w sobie
że mógłbym
nakarmić głodnych 

 

przychylam skrawek nieba 
tym co stracili sens w życiu
zagubionych odnajdę 

zapalę świecę


oddaję hołd Bogu

 

rozróżniam różnice
czuwam gdy śpicie

 

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 29 września 2016
anonim