jantar

Yaro

zatopiony owad  


zamknięty czas
w jednej kropli

 

palec boży
zdobi herbaciany kolor 


zatrzymany trzepot skrzydeł
ból wyrwaną chwilą z życia

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 29 września 2016
anonim