kłamcy

Yaro

kłamiecie 

 zbierając cenny czas

zazdrość

 szkoda wam

 

zatrzymujecie  

dając znak

 

miłe słowa

szczerości brak

 

wilkiem patrzy

każdy chytry z was

Yaro
Yaro
Wiersz · 30 września 2016
anonim