Rozpływam się
Helena Kłosińska
Rozpływam się kochanie na widok Twych ust,
I rozpływam się wtedy kiedy widzę Twój biust
Rozpływam się bez przerwy patrząc w Twoją stronę,
A ty nagle odchodzisz by ekstazie dać koniec.
Helena Kłosińska
Wiersz
·
2 października 2016
-
Mithril...pamiętnikowizm niewydolnej formy