Pobiec ku Przyszłości, pobiec ku radości ; pełnej złotego uśmiechu...
Pobiec ku Przyszłości , pobiec w rąk uścisku i geście Pokoju...
Pobiec ku Przyszłości, bez opamiętania ; bez zbędnych wymówek i narzekania...
Pobiec ku Przyszłości, niczym konik polny ; taki mały a taki wolny...
Pobiec ku Przyszłości , jak pobiec można ku Swojej Miłości...
Pobiec ku Przyszłości , w geście ludzkiej lojalności...
"Przyszłość..?"- zadajesz Mi pytanie...
"Przyszłość...?" - wierzę jeszcze w Ludzkie Radości Dawanie ...
Przyszłość- budować trzeba na Fundamencie Miłości...
Przyszłość - budować trzeba w Imię Powinności...
A JEŚLI PRZYSZŁOŚĆ JEST ZBYT DALEKA OD IDEAŁÓW ...
TO WCALE NIE JEST ŁATWO POWIEDZIEĆ: " BUDUJĘ PRZYSZŁOŚĆ NA MOCNYM
GRUNCIE...";
"PRZYSZŁOŚĆ" PO PROSTU NA CODZIENNYM ŻYCIU BUDUJCIE!!!