eugenika na wieszaku

Jacek JacoM Michalski

hodowanie nadczłowieka

wciąga wszystkich chromych

chcą zmienić świat tłuczeniem luster

przez śmierć nabyć prawa do istnień

obrońcy życia wchodzą w buty Boga

zbiorowo decydując co komu pisane

a sumienie z grzechem mieszkają

wspólnie w każdym z osobna

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 października 2016
anonim
  • Mithril
    ...chyba (coś, tak, jakby) czegoś brakuje w finale
    - niekompletne cito

    · Zgłoś · 8 lat temu