hodowanie nadczłowieka
wciąga wszystkich chromych
chcą zmienić świat tłuczeniem luster
przez śmierć nabyć prawa do istnień
obrońcy życia wchodzą w buty Boga
zbiorowo decydując co komu pisane
a sumienie z grzechem mieszkają
wspólnie w każdym z osobna
- niekompletne cito