trudne sprawy

Yaro

z prochu powstałeś

to się otrzep
głowa do góry i naprzód

 

ciągniesz wóz pełen cierpienia
drogę wybrałeś cierniami usłaną

 

przyjaciół nie ma
ostatni cię zawiódł 

 

nie żyj w błędzie kolego
jakie by nie było

 życie to prawda 

źródłem poznawania 

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 4 października 2016
anonim
  • Yaro
    taka piosenka ...

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Ir
    "z prochu powstałeś
    to się otrzep"

    Tak można do kolesia, który przechodzi chwilową załamkę i na deser poklepać go po plecach.
    Reszta to taka obiegowo-cierpiętnicza oczywista oczywistość.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    ..."mentorsko-dydaktyzujący" koszmarek

    · Zgłoś · 8 lat temu