siła życia

Druid777sg

zapachy wiosny przypomniały mi
ciało dziewczyny odurzające
kiedy to w pewną noc uchyliła rąbka tajemnicy
a ja młody byczek
otumaniony i rozjuszony
pobiegłem ku odległemu horyzontowi
za mną nie było początku, przede mną nie było końca


siła życia
tajemna moc jego kontynuacji 
cud instynktu

natura pędu wszechświata

 

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 6 października 2016
anonim