wciąż na fali

Yaro

ślizgiem po fali
życie płynie dalej

dryfem na odległą wyspę


znajdziemy szczęście pomiędzy sercami

 

w dłoni piasek
tyle  wart sens istnienia 


w cieniu

 zło zaciska pięści 
by  zemścić 


wciąż na fali

 

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 11 października 2016
anonim