KLONOWANIE

Leszek Tadeusz Kielnerowski

 KLONOWANIE
1.
Hiob zapytał:"Gdy człowiek umrze,
Czy znowu do życia wstanie?".
Jak się ucieszył, kiedy otrzymał
Odpowiedź na swe pytanie. .......Joba 14:14,15
2.
Gdy Łazarz umarł Marta płakała
I rzekła -'Chryste Panie' .................Jn.11:21-24
Gdybyś tu był, on by nie umarł,
Lecz wiem że zmartwychwstanie'.
3.
Jest to możliwe, albowiem wszystko
Co żyje kod swój ma. ...................Ps.139:14-16
Znajduje się on w małej komórce
A jest nim DNA.
4.
Gdy to stwierdzono, postanowiono
Nie czekać na zmartwychwstanie
I rozpoczęto zabawę w Boga
Stosując klonowanie. ..........................Kaz.7:29

 

Sługa Boga Jehowy-uczeń Chrystusa:
Leszek.

 

Wiersz ten przedstawia prawdę opartą na Biblii
i osiągnięciach naukowych.
................................................................................

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 3 głosy
Leszek Tadeusz Kielnerowski
Leszek Tadeusz Kielnerowski
Wiersz · 12 października 2016
anonim