dzień

Yaro

 ciemne ciężkie zasłony
na wieży smutne dzwony

 powieki powoli
napełniając kany łzami

 

dzień bez słońca

przed tobą
świat wielką niewiadomą

 

przyjaźń odwraca głowy
wywracasz się na lewą stronę

 

dmucha  w twarz

poczwara straszna
jak tu  dobrym być 

jak tu żyć

Oceń ten tekst
Yaro
Yaro
Wiersz · 14 października 2016
anonim