Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Yaro
zapytanie
zapytanie
Yaro
zastanów się dlaczego jesz chleb
a okruszkami karmisz łabędzie
każdego ranka ciepły
Lubię
Yaro
Wiersz · 19 października 2016
Mithril
...ciepłe łabudzie?
czemu nie
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
Yaro
dzięki ...
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
czemu nie