w życiu piękna wieczność
chwile ułożone w bukiet kwiatów
zanurzone korzenie w wazonie
konewka wody by nie uwiędły
w jeziorze świata
dosięgam marzeń
nie osiągalne dla ściętej głowy
nie unoszę białej flagi
gdy cel na wyciągnięciu ręki
rozbity w przestrzeni kosmosu
znikam
na wyciągnięciu ręki
Yaro
Yaro
Wiersz
·
24 października 2016
Zamulasz tymi swemi textami bez pardonu.
Może po3taj trochę poezji?