Nie pozwolę Ci się bać,
kiedyś nadejdzie lepszy czas.
Zwyciężymy Twój ból.
Pozwolimy nastać dniu.
Chcę rozjaśnić Twój mrok,
aby ciemność odeszła w kąt
Miłość zwycięży ból.
Chcemy razem żyć.
Istnieć w świecie,
to jest to.
W Końcu stał się cud,
który sprawił, że strach odszedł w dal.
Walka okazała się trudna.
Moc jest w nas.
Miłość przezwycięży wszystko,
i przeżyje nas.
noooooooooo - autor zakochany we własnym tekście na tyle, że sam go sobie wziął do:
"1 osoba ma ten tekst w ulubionych"