- - -

David Samin

 

~~Przepraszamy za usterki
treść została zmoderowana przez wrednego autora

 

                                                   

David Samin
David Samin
Wiersz · 4 listopada 2016
anonim
  • Mithril
    ...dlamnieto

    "na moim evereście mogę jedynie wyłączyć telewizor
    rozbić szkło – nacisnąć guzik bezpieczeństwa i czekać
    w wąwozie rozlegnie się dźwięk syreny ...wiem
    ekipy ratunkowe mając za drogowskaz czerwone
    światełka w mojej świadomości nie dotrą na czas
    na schodach są lawiny śmieci – winda się zacina

    jestem coraz bardziej przezroczysty"

    · Zgłoś · 8 lat
  • David Samin
    ...Bóg zapłać, dobry człowieku ___dobreito...

    · Zgłoś · 8 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Słomka
    To Twój najlepszy wiersz tutaj. Jest świetny.

    · Zgłoś · 7 lat