Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Li
skomlący
skomlący
Li
odetnij sznureczek pogłaszcz
o nic o nic więcej
na raz dwa – w lepszą
przestronniejszą czeluść
Lubię
Li
Wiersz · 6 listopada 2016
Mithril
...hmm
Lubię
·
Zgłoś
·
8 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści