mąkmęka

Li

 

co ty wiesz o cierpieniu, zajęłabyś w tym teleturnieju

ostatnie miejsce. cierpienie to kłaczek w przełyku, pęcherzyk,

żądełko, pielęgnowana od zawsze do zawsze samotność, chujoza 

nad chujozami. nie zajęłabyś, dziewczynko, nawet ostatniego

 

 

Li
Li
Wiersz · 8 listopada 2016
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    barbara
    Biały wiersz ,cóż to jest?
    Twór bez sensu,bez rymu ,bez rymowanki
    Jak człowiek smutny i samotny
    Co nie ma żony ni kochanki...

    · Zgłoś · 7 lat