poecinka

kopia cesarza internetu

moja poezja

ma choć przesłanie

a nie pustosłowie

nikt przecież nie powie

że tak nie jest

jakaś mania

intelektualizowania

treści bufonada 

tak nie nada

w głowie się nie mieści

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 14 listopada 2016
anonim