zmętniały nasze oczy
zatarte od łez
suniemy w iluzjach
że życie we dwoje
rozwiązuje problemy samotności
że dzieci nadają sens
że seks może przynieść zaspokojenie
wpadamy w sidła
w magiczne moce amuletów
czując nagle w przestronnym pokoju
klaustrofobiczny klimat