przekorne potwory

Jacek JacoM Michalski

bezładnie rozrzucone litery

wypuszczone z klawiatury

szukaniem wolności zbite ad hoc

słowami udają  pozory sensu

zmienione w zaklęcia dadaistów

jak równoległa rzeczywistość

dla schizofrenika na kacu

 

jakby nie patrzeć

więcej w nich prawdy niż kreacji

przypadek niesie dalej od porządku

trzeba tylko sieci o dowolnych okach

zarzuconej nigdzie bądź

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 15 listopada 2016
anonim