Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
plusk
plusk
kopia cesarza internetu
Dla ochłody
z pomostu
dał nura
do wody
plum plum
taka partytura
wyciągnął zmokłego
szczura
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 15 listopada 2016
kopia cesarza internetu
I wiersz jest !
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
zabawna miniaturka :)
Lubię
·
Zgłoś
·
7 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści