szczoteczki do zębów,
stoją wciąż w starym kubku
po kawie w łazience za drzwiami
w rozwalającej się szafce.
; Today is a great day, to be happy ;
Mówi kubek rano i wieczorem,podczas
otwierania drzwi.
Lecz, za każdym razem, kiedy patrzę
na niebieską nieużywaną,wątpię coraz
bardziej w mądrość kubka.