miłość

Lucky Person

ma przetrwać przetrwa

ma umrzeć umrze

miłość

mógłbym nie dodać nic więcej

milczeć i czekać

pozwalać rozwijać się ciszy

liżącej nasze ciała

z nie do końca nagimi duszami

zapalam papierosa

i patrzę na ciebie

wypowiadam magię.

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 19 listopada 2016
anonim