Pstryk w mig

Szmul Zimmermann

Cisza, nikogo pewnie tam, pstryk w mig

i

ciemność uderza, koniec świata

apokalipsa zaskoczenia 

niczym nie zmącona

cisza i nagle

plusk

kto to tam?

zapal światło, sram

 

Szmul Zimmermann
Szmul Zimmermann
Wiersz · 20 listopada 2016
anonim