Literatura

Odnaleźć siebie (wiersz)

Wasyl

Pomóż mi Boże bo znów nie mam siły
Czuję jakby w środku dwie strony ze sobą walczyły
Wciąż się potykam bo idę jak dziecko we mgle 
Czasami ciężko wybrać co jest dobre a co złe 
Choć próbują we mnie złamać wiarę w siebie 
Później składają ręce by prosić o miejsce w niebie
Jeśli chcesz by Bóg był bliżej Ciebie 
To ty sam musisz odnaleźć siebie 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

Są chwile
Wasyl

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca