porcje proporcji

Jacek JacoM Michalski

drgania przenoszą się z głowy do trzewi

abstynenckim delirium szklanego żołądka

nazywają to kacem bez upojenia lub depresją

a to tylko brak przestrzeni z nadmiarów

albo inny rodzaj gówna gdy nam się w dupach

- poprzewracało

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 23 listopada 2016
anonim