Futru nie

Witold Szwedkowski

 

Jesimą
ble i ble,
to też
i ciemność
i zimność
fujata.

Jesimo,
zmiataj!
Byle nie byle
do lata.

 

(23.11.14)

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 24 listopada 2016
anonim