CZARNY PIĄTEK

Hendryk Ament

Człowiek kryje pod maską twarz

jak złoczyńca

PARTICULATE MATTERS

DEADLY, szary wiruje pył

Piękni, młodzi, bogaci

jak potwory

polegniemy jak jeden na teście Voighta-Kampffa

Piąteczek piątuś. BLACK FRIDAY. DZIEŃ NAJLEPSZYCH CEN.

Hendryk Ament
Hendryk Ament
Wiersz · 25 listopada 2016
anonim