amerykaniejemy

Ata


coraz większą dbałością o szczegóły
manifestacyjną pozą wolności równości
z prawem i lewem

 

zapełniamy przestrzeń
podduszani tlenem
rzucając zmodyfikowane fakty w obieg
na najwyższy procent

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
Ata
Ata
Wiersz · 26 listopada 2016
anonim