Ręce pełne miłości

forever987

Człowieku!

Nic nie głaskało mnie lepiej,

niż Twoje ręce.

Nic nie karmiło mnie smaczniej,

niż Twoje ręce.

Nic nie bawiło się ze mną zabawniej,

niż Twoje ręce.

Nic nie okrywało mnie cieplej,

niż Twoje ręce.

Nic nie nosiło mnie przyjemniej,

niż Twoje ręce.

Nic nie myło mnie dokładniej,

niż Twoje ręce.

Ale nic nie kochało mnie mocniej

niż Twoje serce.

Więc człowieku! Dziękuję Ci za Twoje dobre serce!

-Pies

forever987
forever987
Wiersz · 27 listopada 2016
anonim