Literatura

Radość (wiersz)

forever987

Radość to cztery pory roku.

Radość to poranek po zmroku.

Radość to powalony pień.

Radość to po nocy dzień.

Radość to mrówki.

Radość to biedronki - boże krówki.

Radość to ja i ty.

Radość to po prostu my...


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 listopada 2016 (historia)

Inne teksty autora

Gitara
forever987
Tolerancja
forever987

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca