Tolerancja

forever987

To ważna cecha każdego człowieka,

Bo sam przecież nie wiesz, co Cię w życiu czeka.

Szanuj innych bardzo,

Bo ludzie tym nie gardzą.

Nie kpij z wyglądu, nazwiska czy narodowości,

A niejednego człowieka doprowadzisz do radości.

Nie naśmiewaj się z innego,

Bo zapewne nikt nie chce tego.

TOLERUJ INNEGO

BO TO COŚ PIĘKNEGO!

forever987
forever987
Wiersz · 27 listopada 2016
anonim