miłość

Kamil

Napisałbym dla ciebie miłość 
ale na pewno pamiętasz ten wiersz Wojaczka
który często czytam ci na głos
i dopowiadam, że to w tobie jedyne słońce tej pory 

Ze słowa kocham 
można wywnioskować wszystko 
lecz czasami nie przechodzi przez gardło 
wtedy łatwo się udusić 

Łapanie oddechu 
często robi z nas grafomanów 
i wtedy żadne słowa nie są w stanie
zrobić nam przeszczepu 
serca

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Kamil
Kamil
Wiersz · 27 listopada 2016
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    i'm not robot
    myślę, że .../edited: pod tekstem jedynie o tekście. anonimowość sprzyja trollom, ale nie do końca./

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • Mi Lo
    łopatologiczne wersy. czy przynajmniej ulżyło?

    · Zgłoś · 7 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    serce jest skryte nigdy nie mówi głośno jak kocha; mądre serce

    · Zgłoś · 7 lat temu