ukryty erotyk

bogna

cicha jest twoja namiętność
zamknięta w bezpiecznym wnętrzu
ulubiony sygnał
uprzywilejowanych pozycji

 

już na samym starcie
cieszą głodne ciała
oczy się wzniosły
dbając o każdy szczegół

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
bogna
bogna
Wiersz · 27 listopada 2016
anonim