Literatura

Sjesta (wiersz)

Vicente

Słyszę szum opadającej z dna wody,

głuchy wir pochłaniający mnie.

Czuję jak tonę,ale nie spadam unoszę się

Widzę i czuję, światło mnie oślepia to znajome

uczucie ciepła które przenika moją skórę.

Podchodzi,dotyka mnie,całuje- a Ja znikam.

 

                                                      P.

słaby+ 2 głosy
przysłano: 4 grudnia 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca