popchnij cokolwiek to jest
niech płynie albo się toczy
byle dalej od najdalej
nie nazywaj tego nie ubieraj
czarna plama ze środka
albo skądkolwiek indziej
była twoja najbardziej
a teraz niech nie będzie
jak altruistyczna kurwa
podziel się tym z każdym
zapisy księgowe zagłuszą
wszystkie wątpliwości